Häng med på 25-mannastafett

  • 26 jul 2024

image: Häng med på 25-mannastafett

Nu är anmälan öppen för 25manna igen. En rolig breddstafett, dvs alla från barn/nybörjare till elitlöpare kan, och behöver, vara med i laget. Varje lag måste innehålla både kvinnliga och manliga löpare, ett antal måste vara under 16 år, vissa sträckor är tillåtna bara för löpare över 50/60 år eller max 14 år osv. Lite komplicerat men det sköter lagledaren om.

Anmäl ditt intresse senast fredag den 9 augusti.

www.25manna.se

Banorna på de olika sträckorna är alltifrån svårighetsgrad Vit (som de lätta banorna på våra klubbträningar) till svårighetsgrad Blå.

Tävlingen är lördag 12:e oktober med start 09.00. Vi åker från Stenungsund fredag eftermiddag 11:e oktober. På söndagen är det en individuell medeldistanstävling på samma ställe som stafetten på lördagen. Vi brukar passa på att vara med även på den och åker hem efter det, tillbaks i Stenungsund söndag kväll.

Klubben ordnar med det praktiska kring logi och resa. Ibland har vi hyrt buss men mer praktiskt har varit hyrda minibussar.

För att pussla ihop lag och vid behov ordna någon löpare från någon av grannklubbarna, för att få fullt lag, så behöver ni anmäla intresse senast fredag 9/8: antingen genom att boka in er på aktiviteten via hemsidan: Boka aktivitet eller genom att meddela Janne: hanssonjan@telia.com; Tel 0702-394754.

Med hopp om stor uppslutning till denna alltid lika trevliga helg med klubben!

Hälsningar
OL-kommittén via Janne och Magnus